Coaching

Coaching stratégiák a boldog, stresszmentes életért!

Szeretném mindenkivel megismertetni, azokat a kihagyhatatlan, átlátható, könnyen alkalmazható eszközöket, módszereket és gyakorlatokat, amivel a stressz nemcsak kezelhető, de garantáltan a mi oldalunkra állítható.

Miben segít a coaching ebben a felgyorsult életben?

R
Jelenben élni!
R
Önbizalmat, önbecsülést növelni!
R
Változni!
R
Fejlődni!
R
Problémákat feldolgozni!
R
Megoldásokat találni!
R
Motiválttá válni!
R
Teljesítményt növelni!
R
Konfliktusokat kezelni!
R
Stresszhelyzetben megfelelően viselkedni!

Érdekel a coaching?

Szeretnél segítséget magánéleted és munkahelyi kihívásaid megoldásához?

Iratkozz fel, hogy értesíteni tudjunk az ingyenes nyílt napokról, valamint ajándékba adjunk egy, A stresszcsökkentés módszerei című INGYENES ebook-ot is!

Ha lentebb görgetsz az oldalon, akkor ott tudsz..

küldeni üzenetet, és kérni időpontot, az Információ kérés űrlap kitöltésével. Az üzenet rovatban írd meg, hogy miben várod tőlünk a segítséget. Az üzeneted beérkezése után felhívunk a megadott telefonszámon, vagy írunk e-mail címedre. Amennyiben tudunk segíteni, megbeszéljuk az első találkozó időpontját, helyét és időtartartamát.Az Adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.*

Hogyan működik a coaching?

A mi stresszkezelő coaching módszerünk annyiban különbözik a többi coaching módszertől, hogy minden megoldandó problémát támogatunk a stressz kezelésének technikáival, gyakorlataival. Mindemellett, felhasználunk olyan értékes kineszteziológiai és jól bevált NLP módszereket, amik elősegítik a nehezebb helyzetek könnyebb feldolgozását. A coaching találkozók során egyszerű technikák és módszerek alkalmazásával, a stressz miatt bekövetkezett energiaszegény állapot helyett, a szükséges erőforrásokkal teli állapotot, a teljesítmény növelését tudjuk elérni.

Miről szól az első találkozás?

Az első találkozás a bizalomról szól. Megismerjük egymást, megismered a munkastílusunkat és eldöntöd, hogy a továbbiakban is a mi segítségünkkel szeretnél dolgozni, vagy nem szeretnél dolgozni a problémád megoldásában. Ha úgy döntesz, hogy jó benyomást tettünk rád, akkor közösen kialakítjuk a céljaidnak és az elvárt eredménynek megfelelő programot, időbeosztást. Ahhoz, hogy sikeres legyen a coaching folyamat, a problémát figyelembe véve általában minimum 5-10 alkalmat javaslunk (az első megbeszélés, függetlenül a további közös munkától: 2.000 forint + áfa, ha szerződsz velünk, akkor a további órákért 10 alkalom esetén 10x 6.000 forint + áfá-t, 5 alkalmat választva 5x 10.000 forint + áfá-t fizetsz).

Kinek tudunk segíteni?

  • Azoknak, akik úgy érzik, hogy egyedül nem tudják személyiségüket fejleszteni, önértékelésüket, önbizalmukat megerősíteni
  • Akik szeretnék hatékonyabban megérteni önmaguk és mások viselkedését a kapcsolatokban
  • Akiknek nehézségük akadt egy adott életterületen és segítség nélkül nem tudnak továbblépni
  • Azoknak, akik a magánélet, és a munkahely kihívásait is szeretnék stabilan kezelni
  • Akik egyedül nem képesek megküzdeni problémáikkal
  • Akiknek kell a segítség, a motiváció, a célok kitűzésénél és a haladás nyomonkövetésénél
  • Olyanoknak, akik siker és eredményorientáltak, de most stagnál a teljesítményük
  • Azoknak, akik a stresszkezelő technikákat szeretnék megtanulni

Információ kérés

14 + 2 =

x

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, amelyek segítenek nekünk annak megismerésében, hogy melyek a webhelyünk látogatóink számára leghasznosabb részei.

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ

Pin It on Pinterest

Share This