Ön- és emberismeret

Töltsd le most ingyenes útmutatómat, hogy minél hamarabb elsajátíthasd önmagad- és mások megismeréséhez szükséges készségeket.

 

Az önismeret és a másik ember személyiségének megismerése, az élet minden területén fantasztikus előnyökhöz fog juttatni. Célom, hogy élvezetesen, átláthatóan és személyre szabottan bemutassam a karakterazonosító módszerek által nyújtott tudás előnyeit. Legyen számodra egy kellemes kihívás a különböző típusú emberek stílusának, tulajdonságának, motivációinak felfedezése. Szeretném, hogy felfedezd azokat a hihetetlenül egyértelmű személyiségjegyeket, jellemző viselkedésmintákat, amelyek elvezetnek majd a sikerhez, a hosszabb távon is eredményes konfliktus- és stresszkezeléshez.

Mit szólnál hozzá...

 

  • Ha egy megbeszélés számodra kedvezően alakulna?
  • Ha ismernéd a beszélgető partneredet és
  • ha tudnád mikor, hogy fog cselekedni és válaszolni?
  • Ha felismernéd, hogy fog viselkedni egy adott helyzetben?
  • Ha könnyebben megoldanád a konfliktusokat és nagyobb hatással lennél a másikra?

Szeretnéd megérteni a másik ember viselkedését?

“Az első, amit megtanulunk, a kommunikáció. S az idő múlásával bizonyos értelemben egyre jobban csináljuk. Furcsamód azonban, ahogy felnövünk, kezdődnek a zavarok. Néha csak a szavak hiányoznak, vagy elfelejt az ember valamit. Máskor zavarba jön, a kínos helyzet beléfojtja a szót. Minél több szót ismerünk, annál nehezebb megfelelően használnunk őket.” (Sara Rattaro)

Biztosíthatlak, hogy hasznos információkat fogsz itt találni, legyél tanuló, szülő, kapcsolatban élő, üzleti vállalkozó, marketinges, értékesítő, tanár, beosztott, vagy főnök.

Ne stresszelj tovább!

Inkább legyél mestere a szavaknak, a belső- és külső kommunikációdnak, és a velejáró előnyös viselkedésnek. Ismerd meg azokat a speciális módszereket, ami segítségedre lesz abban, hogy a munkahelyeden és a magánéletben is képes legyél hatékonyan kommunikálni, jó benyomást és sikeres kapcsolatokat elérni. Itt mindezt könnyen elsajátíthatod jól működő és már bizonyított módszerek segítségével.

Kérlek add meg e-mail címedet, hogy gyorsan elküldhessem számodra azonnal használható, ingyenes tippjeimet a másik ember megismeréséhez és meggyőzéséhez.

 

Hamarosan letölthető...

x

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, amelyek segítenek nekünk annak megismerésében, hogy melyek a webhelyünk látogatóink számára leghasznosabb részei.

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ