Az önismeret és a másik ember személyiségének megismerése, az élet minden területén fantasztikus előnyökhöz juttat minket. Célom, hogy élvezetesen, átláthatóan és személyre szabottan bemutassam a karakterazonosító módszerek által nyújtott tudás előnyeit. Legyen számunkra egy kellemes kihívás a különböző típusú emberek stílusának, tulajdonságának, motivációinak felfedezése. Találjuk meg együtt azokat a hihetetlenül egyértelmű személyiségjegyeket, jellemző viselkedésmintákat, amely elvezet minket a sikerhez, a hosszabb távon is eredményes konfliktus- és stresszkezeléshez.

Ugye te is szeretnéd tudni?

 

„Megtanulom,

hogyan viselkedem,

mások miként látnak engem,

látom, hogy az én viselkedésem

hogyan befolyásolja őket,

és engem hogyan befolyásolnak

mások.

(Aronson)

Szeretnéd megérteni a másik ember viselkedését?

Jó lenne, ha egy megbeszélés számodra kedvezően alakulna?

Kérlek add meg e-mail címedet, hogy gyorsan elküldhessem számodra azonnal használható ingyenes tippjeimet a másik ember megismeréséhez és meggyőzéséhez.

Hamarosan letölthető...

“Az első, amit megtanulunk, a kommunikáció. S az idő múlásával bizonyos értelemben egyre jobban csináljuk. Furcsamód azonban, ahogy felnövünk, kezdődnek a zavarok. Néha csak a szavak hiányoznak, vagy elfelejt az ember valamit. Máskor zavarba jön, a kínos helyzet beléfojtja a szót. Minél több szót ismerünk, annál nehezebb megfelelően használnunk őket.” (Sara Rattaro)

“Furcsamód azonban, ahogy felnövünk, kezdődnek a zavarok” – Ki ért egyet ezzel a mondattal? Én nagyon. Kislánykoromban be nem állt a szám, folyton fecsegtem. Bátor voltam és nem gondolkoztam azon, hogy megválogassam a szavaimat. Felnőttkorban viszont már éreztem, hogy minden szavamnak jelentősége, sőt tétje van. Ugye nem vagyok ezzel egyedül.

Az ember életében jönnek-mennek a különböző megoldásra váró helyzetek, és akkor nagyon jól jönne, ha mesterei lennénk a szavaknak. Van amikor egy konfliktust kell ügyesen kezelnünk, vagy a munkahelyi zaklatásokat kell kivédenünk és van, talán az előbb említettek miatt is, amikor az indulatainkat kell elfogadhatóan lecsillapítanunk, az érzéseinket kell kordában tartanunk.

Például számtalan olyan eset adódhat, amikor nem tudunk NEM-et mondani a főnökünknek, vagy barátunknak és ezért folyamatosan rágódunk a dolgokon, stresszben élünk hetekig. Az ilyen stresszes helyzetekre bizonyítottan szuper módszerek, technikák léteznek.

Biztosíthatlak, hogy hasznos információkat fogsz itt találni, legyél tanuló, szülő, kapcsolatban élő, üzleti vállalkozó, marketinges, értékesítő, tanár, beosztott, vagy főnök.

Minden kapcsolat lényege a kommunikáció, de nem mindegy kinek, mit, és hogyan mondunk? Mennyivel könnyebb volna, ha ismernénk a beszélgető partnerünket és azt is tudnánk mikor, hogyan cselekszik, mit fog válaszolni, vagy hogy fog viselkedni egy adott helyzetben! Milyen jó lenne, ha könnyebben megoldanánk a konfliktusokat és nagyobb hatással lehetnénk a másikra!

Ne stresszelj tovább, inkább legyél mestere a szavaknak, a belső- és külső kommunikációdnak, és a velejáró előnyös viselkedésnek. Ismerd meg azokat a speciális módszereket, ami segítségedre lesz abban, hogy a munkahelyeden és a magánéletben is képes legyél hatékonyan kommunikálni, jó benyomást és sikeres kapcsolatokat elérni. Itt mindezt könnyen elsajátíthatod jól működő és már bizonyított módszerek segítségével.

 

x

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, amelyek segítenek nekünk annak megismerésében, hogy melyek a webhelyünk látogatóink számára leghasznosabb részei.

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ